توصيه مطلب
۰
 
خوراك هفته: "ماهی سالمون با سبزیجات (غذای 30 دقیقه‌ای)"
 

خوراك هفته: "ماهی سالمون با سبزیجات (غذای 30 دقیقه‌ای)"
 
مواد لازم:
ماهی سالمون: ۵۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد بزرگ
کرم ترش: ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ادویه طعمدهنده ماهی: به مقدار لازم

ابتدا هویج و پیاز را پوست کنده، هویج را رنده و پیاز را به صورت نگینی خرد میکنبم. ماهی سالمون را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده، ظرف مورد نظر را چرب کرده و تکههای ماهی را درون آن قرار میدهیم. نمک و فلفل و ادویه ماهی را اضافه کرده و سپس کرم ترش را روی تمام سطح ماهی میریزیم. اول لایهای از پیاز و سپس هویج رنده شده را روی ماهی قرار میدهیم تا کاملاً سطح آن پوشیده شود، در آخر پنیر رنده شده پارمزان را اضافه کرده و ظرف را درون فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا کاملاً پخته شود و سپس آن را به دلخواه تقسیمبندی میکنیم.

منبع:
http://nyam.ru/recipes/vtorye-blyuda-garniry/rybnye-blyuda/lososzapechennyj-pod-ovoshhnoj-podushkoj

ترجمه و تنظيم: ليلي غمخوار، عضو شوراي فرهنگي ايراس
Share/Save/Bookmark
کد خبر: 26094