توصيه مطلب
۰
 
آشپزخانه اكرايني
خوراك هفته: "پاژارسكي"
 

خوراك هفته: "پاژارسكي"
 

پاژارسكي غذاي مردم اكراين بوده و بين اقوام روس طرفداران بسياري دارد.

موارد لازم:
سينه مرغ و گوجه فرنگي: ۵۰۰ گرم
نان باگت و سبزي معطر: هر كدام ۲۵۰ گرم
قارچ: ۱۲۵ گرم
پياز: ۱ عدد
روغن: ۳۰ گرم
سير: ۲ حبه
شير: ۱۲۵ ميلي ليتر
جوز هندي، نمك، فلفل و آرد: به ميزان لازم
خامه: ۵۰ گرم

براي تهيه اين غذا ابتدا ۲۰۰ گرم از نان را در كاسهاي خرد كرده، شير را روي آن ريخته و ميگذاريم خيس بخورد و نرم شود. استخوانهاي مرغ را از آن جدا و قطعه قطعه كرده و با شير و نان ، سير و پياز چرخ ميكنيم. سپس خامه را به آن اضافه نموده و نمك، فلفل و كمي جوز هندي را با آن مخلوط كرده و مواد آماده را به ۱۰ قسمت تقسيم و گرد ميكنيم (به اندازه نارنگي) و در ظرفي كه آرد ريختهايم ميغلتانيم. سپس ۵۰ گرم از نان باقيمانده را خرد كرده و گلولهها در نان ميغلتانيم تا اطراف آن را بپوشاند.

كوفتهها را به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار ميدهيم. روغن را در ظرف گودي ريخته پس از اينكه روي حرارت داغ شد كوفتهها را يكي يكي به مدت دو تا سه دقيقه سرخ ميكنيم تا به رنگ طلايي درآيد، سپس به مدت ۳۰ دقيقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد ميپزيم. براي تهيه سس، گوجه فرنگيها را سرخ كرده به همراه يك حبه سير، نمك و فلفل و سبزي معطر روي حرارت ۱۵ دقيقه ميجوشانيم، قارچها را ريز خرد كرده و تفت ميدهيم. در اين فاصله مواد پخته شده را در صافي ريخته و فشار ميدهيم در واقع سس غذا را از صافي رد ميكنيم. سس را روي قارچها ريخته ۵ دقيقه ميجوشانيم، پاژارسكي آماده سرو است.

منبع: sooran

Share/Save/Bookmark
کد خبر: 25898