توصيه مطلب
۱
 
خوراك هفته: "سالاد لوبیا سبز با سرکه بالزامیک "
 

خوراك هفته: "سالاد لوبیا سبز با سرکه بالزامیک "
 
مواد لازم:
لوبیا سبز: ۲۵۰ گرم
پنیر موزارلا (رنده شده): ۳۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط

مواد لازم برای تهیه سس:
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک شده: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

ابتدا لوبیا را در ظرفی پر از آب به همراه مقداری نمک میجوشانیم و پس از اینکه خنک شد آن را به قطعات ریز خرد میکنیم. پیاز را به دو نیم تقسیم کرده و به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس پنیر رنده شده موزارلا را به لوبیا و پیاز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در ظرفی نگه میداریم تا سس سالاد را درست کنیم. برای تهیه سس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و روی سالاد میریزیم. بهتر است ۱ ساعت ترکیب مواد را در یخچال بگذاریم و سپس سرو نماییم.

منبع:
http://nyam.ru/recipes/salaty-i-zakuski/salaty-ovoshhnye/struchkovaya-fasol-s-balzamicheskim-uksusom
نويسنده: ليلي غمخوار، عضو شوراي فرهنگي ايراس
Share/Save/Bookmark
کد خبر: 26288