توصيه مطلب
۰
 
خوراك هفته: "مرغ اسپایسی با خامه"
 

خوراك هفته: "مرغ اسپایسی با خامه"
 

مواد لازم:
فیله مرغ: ۸۰۰ گرم
هویج: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
خامه ۳۳% چربی: ۵۰ گرم
روغن جهت سرخ کردن: به مقدار لازم
پودر فلفل چیلی: به مقدار لازم
پودر فلفل شیرین: به مقدار لازم
پودر کاری: به مقدار لازم
پودر جوز هندی: به مقدار لازم
شوید خشک شده: به مقدار لازم
ریحان خشک شده: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

فیلههای مرغ را شسته و به قطعات کوچک و مساوی تقسیم میکنیم. هویج و پیاز را شسته، هویج را رنده و پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم. در ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و فیلهها را در آن تفت میدهیم. هویج، پیاز، نمک و مخلوطی از تمام پودرهای ذکر شده (فلفل چیلی، فلفل شیرین، کاری، جوز هندی) را به آن اضافه میکنیم. خامه را اضافه و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله با حرارت متوسط قرار میدهیم. آن را در ظرف دلخواه ریخته و در آخر مقداری ریحان خشک شده روی آن میریزیم و سپس سرو میکنیم. "برای تزیین میتوانیم از سبزیجات تازه استفاده کنیم."

منبع:
http://nyam.ru/recipes/vtorye-blyuda-garniry/blyuda-iz-pticy/pryanaya-kurica-v-slivkah

ترجمه و تنظيم: ليلي غمخوار، عضو شوراي فرهنگي ايراس

Share/Save/Bookmark
کد خبر: 26442