۱
توصيه مطلب
۰
 
آشپزخانه ارمني
خوراك هفته: "ارمني پلو"
 

خوراك هفته: "ارمني پلو"
 
مواد لازم:
بال مرغ: ۶ عدد
برنج: ۲ پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روغن: به مقدار لازم
زعفران آبكرده: مقداري

پس از جوش آمدن آب، برنجي را كه از قبل خيس كردهايم داخل قابلمه ريخته و به آن کمي نمک اضافه ميکنيم و ميگذاريم تا بجوشد و قبل از اينكه برنج له شود آنرا آبكش ميكنيم. حال ته قابلمه، مقداري آب، روغن و زعفران آبكرده ميريزيم سپس بالهاي مرغ را كف قابلمه ميچينيم و به آن نمك و فلفل ميزنيم و بعد برنج را روي بال مرغها ميريزيم. در قابلمه را گذاشته و شعله گاز را زياد ميكنيم. بقيه زعفران آبكرده را روي برنج ميريزيم (مزه اين غذا فقط زعفران است) و بعد از چند دقيقه شعله گاز را كم ميكنيم تا بالها کاملاً بپزند و برنج هم دم بكشد. در انتها دوباره شعله برنج را كمي زياد ميكنيم تا ته ديگ اين غذا طلايي شود. اكنون غذا آماده است، آن را در يک ظرف برميگردانيم و سرو ميكنيم. 

منبع: negahak
Share/Save/Bookmark
کد خبر: 26631
هادی
۱۳۹۱-۰۹-۰۸ ۱۵:۳۶:۱۸
عاااااااالیه، ساده و خوشمزه (1360)