توصيه مطلب
۰
 
خوراك هفته: "پاستاي روسي"
 

خوراك هفته: "پاستاي روسي"
 


مواد لازم (برای ۴ نفر): 

مواد لازم برای سس فرانسوی:
یک قاشق غذاخوری سرکه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل

مواد لازم برای سالاد:
۱۲۵ تا ۱۵۰ گرم پاستا پیچی یا پاپیونی
یک قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
۲ قاشق چایخوری سس پستو
یک قاشق غذاخوری خامه ترش
۱۷۵ گرم سینه مرغ بدون استخوان
۱ تا ۲ ساقه کرفس
۱۲۵ گرم انگور سیاه(ترجیحا دانه گرفته)
یک عدد هویج بزرگ پاک شده
نمک و فلفل
برگ کرفس برای تزیین

۱)تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید
۲)پاستا را در ظرف آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید،آبکش کرده و بشویید.پاستا را داخل یک ظرف بریزید و با یک قاشق غذاخوری سس مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۳)مایونز ، خامه ترش و سس پستو را داخل یکک کاسه تمیز با هم مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بیافزایید.
۴)مرغ را به تکه های باریک و کرفس را باریک و مورب خرد نمایید .مقداری انگور را برای تزیین نگه دارید و بقیه را از وسط نصف کنید و هسته آن را در آورید .هویج را رشته کنید.
۵)مرغ،کرفس،انگور،هویج،مایونز را به پاستای خنک شده اضافه کنید.خوب به هم بزنید و نمک و فلفل اضافه کنید.
۶)مخلوط را در بشقاب سرو بریزید و آن را با انگور سیاه و برگ کرفس تزیین کنید و سرو نمایید

منابع:
http://www.ifood.tv/network/russian_pasta
http://www.food.com/recipe/russian-chicken-۳۳۲۲۵۷
http://www.yummly.com/recipes/russian-salad-with-chicken 

نويسنده: ليلي غمخوار، عضو شوراي فرهنگي ايراس

Share/Save/Bookmark
کد خبر: 25525