توصيه مطلب
۱
 
آشپزخانه روسي
خوراك هفته: "چيكن استراگانوف"
 

خوراك هفته: "چيكن استراگانوف"
 

مواد لازم:
تره فرهنگي يا پيازچه: ۲ عدد
سينه مرغ: ۲ عدد
سير تازه: ۵ حبه
خامه: ۱ فنجان
آرد: ۲ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به مقدار لازم
كالباس: ۱۰۰ گرم
روغن: به مقدار لازم

تره فرنگيها را ريز خرد كنيد، سينههاي مرغ را نيز به تكههاي كوچك خرد نماييد. آرد را روي حرارت كمي تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. درون تابه مقداري روغن بريزيد، سپس تره فرنگيها و سينههاي مرغ خردشده را اضافه كنيد؛ مواد را به مدت ۵ دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد. سيرها را له كنيد و به همراه آرد تفت خورده، كالباس خردشده، نمك و فلفل به مخلوط تره و مرغ اضافه نماييد و مجدد كمي تفت دهيد. خامه را بزنيد و به مواد اضافه نماييد و دو دقيقه با حرارت متوسط اجازه دهيد تمام مواد درون تابه با هم بجوشند. چيكن استراگانوف را در ظرف بكشيد و به همراه نان، برنج يا پاستا سرو نماييد.

منبع: irancook

Share/Save/Bookmark
کد خبر: 26821